Torna a vídeos
La vida digital i connectada en un món post-covid, a càrrec d'Ingrid Guardiola
La vida després de la Covid: dimensió social i tecnològica / Íngrid Guardiola
Lectura, ciència i humanitats
Escola Municipal d'Humanitats EMHU
Escola Municipal d'Humanitats
La pandèmia de la COVID-19 ha fet reestructurar tots els processos individuals, socials i político-econòmics. S’ha imposat el protocol, la distància social i la digitalització de la majoria d’aquests processos. Quines conseqüències ha tingut aquest viratge cap el món digital i connectat? En aquesta sessió compartirem alguns d’aquests interrogants i derives. Aquesta és la primera conferència del cicle La vida després de la Covid. Un cicle que vol contribuir a repensar les transformacions sense precedents que estem vivint, des de la dimensió social i tecnològica, des de la dimensió global i ecològica, i des de la dimensió existencial i vital. Quins camins se’ns obren, a partir d’ara, en la nostra relació amb el món, amb els altres i amb nosaltres mateixos?

Una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de 
Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i el nostre servei. Política de galetes