Torna a vídeos
Cos social [Lliçó d'anatomia]. Entrevista a Joan Morey
Arts visuals
Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona
COS SOCIAL [Lliçó d'anatomia] Joan Morey Del 20 d'abril al 10 de juny de 2018 Inauguració, divendres 20 d'abril a les 19 h al Bòlit_LaRambla Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar ----- COS SOCIAL [Lliçó d’anatomia] és el projecte guanyador de la 3a Edició del Premi de Videocreació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya*, Arts Santa Mònica, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i LOOP Barcelona. Amb la col·laboració especial de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya i el suport d’HANGAR, centre de producció i recerca d’arts visuals. (*) La Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya està configurada per: ACVic Centre d’Arts Contemporànies; Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona; Centre d’Art la Panera, Lleida; Centre d’Art de Tarragona; Centre d’Art Tecla Sala, L’Hospitalet de Llobregat; Fabra i Coats - Centre d’Art Contemporani de Barcelona; M|A|C Mataró Art Contemporani; Lo Pati Centre d’Art Terres de l’Ebre, Amposta.

Una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de 
Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i el nostre servei. Política de galetes