Torna a vídeos
Bòlit Residents - Entrevista a Daniela Ardiri
Arts visuals
Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona
Residència Daniela Ardiri (agost - desembre 2017) Daniela Ardiri va néixer el 1984, viu i treballa a Milà. Es va graduar en pintura a l'Acadèmia de Belles Arts de Milà . Ha exposat en diverses galeries a Itàlia i Europa i ha participat en diversos premis i residències artístiques nacionals i internacionals. La seva recerca indaga en els records i les experiències personals a través de diversos instruments, incloent la fotografia, el dibuix i l'escriptura. El seu projecte és el guanyador de la beca d'intercanvi amb Rad'Art Project. Projecte de residència - Ucronia Cada història està plena d'esdeveniments, molts dels quals es ressalten com a significatius i determinants, i és des d'aquest esdeveniments d'on partirà la seva investigació. Durant el període de residència crearà una narrativa del que podria haver estat si un esdeveniment en particular hagués anat d'una altra manera. En base a aquesta premissa general, a través de la detecció de dades històriques del país o dels seus habitants, donarà forma a una ucronia. Una història alternativa que seguirà una ruta alternativa en comparació amb aquella real. Seran útils per a la seva investigació, l'intercanvi amb la gent de Girona, la consulta d'arxius fotogràfics o no, i la capacitat d'identificar i intervenir en espais assenyalats com a possible punt de partida de la nova narració.

Una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de 
Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i el nostre servei. Política de galetes