La comunitat creativa de Girona

Ets un professional o una entitat del sector cultural? Aquest és un espai de trobada pensat per a tu! Accedeix a Girona Crea i descobreix els avantatges de formar part de la comunitat. 
Segueix-nos a les xarxes socials!

La comunitat creativa de Girona

Girona Crea és un espai de trobada i de posada en valor del teixit creatiu de Girona i el seu entorn.

Una  plataforma de divulgació dels processos creatius, dels professionals i equipaments que hi col·laboren i acompanyen en aquests processos, així com dels públics que participen activament del fet creatiu.

Un entorn de treball en xarxa, de suport i interrelació entre les persones que formen la comunitat creativa.

Una marca que visibilitza i dona identitat al teixit creatiu de Girona i el seu entorn.

Vols formar part de la comunitat?

Per formar part de Girona Crea has de ser un professional, empresa, entitat o administració que treballi en el sector cultural i creatiu a Girona i al seu entorn.
Avantatges de formar part de la comunitat Girona Crea
Podràs publicar les teves activitats culturals a l'Agenda de Girona Cultura, els tallers i cursos al web de Formació artística, els recursos per a professionals al web de Creació o penjar vídeos a la Mediateca. Podràs publicar informació del teu equipament als diferents webs i utilitzar l'agenda de programació per evitar l'encavalcament d'activitats dirigides al mateix públic. També podràs publicar informacions d'interès i xatejar amb la resta de membres de la comunitat cultural i creativa.
La comunitat professional
Al directori d'aquesta web podràs descobrir els i les professionals del teixit cultural i creatiu que formen part de la comunitat.
Actualitat professional
15/03/2023
Girona estrena sistema de difusió cultural integrat amb l’àrea urbana

L’objectiu és aglutinar en un web els actes i l’oferta formativa cultural de Girona i nou municipis més.

07/03/2023
Els programes de suport de La Marfà impulsen divuit projectes artístics

L’equipament s’ha consolidat com un centre de creació musical de referència i segueix creant xarxa amb altres equipaments, festivals i institucions del país. Durant aquest mes de març s’obrirà la nova convocatòria artística 2023-2024

07/03/2023
Girona amplia fins als 285.000 euros els ajuts a la creació, la producció i l’exhibició artística

La convocatòria dels programes Ajuts Girona Crea i Amplia Cultura ja està oberta i hi ha temps per presentar les sol·licituds fins al 22 de març.

16/01/2023
Convocatòria XVIII del Festival Inund'Art de Girona

El Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona ofereix una residència artística en el marc del Festival Inund'Art. El termini per presentar propostes acabarà el 31 de gener, inclòs. La mostrà d'art contemporani tindrà lloc del 2 al 4 de juny del 2023.

24/10/2022
El Modern serà un centre dedicat a les arts audiovisuals i digitals

Des d’El Modern. Centre Audiovisual i Digital s’impulsarà la formació, creació i exhibició dirigida als sectors creatius audiovisuals i digitals de Girona i el seu entorn

19/10/2022
L’Ajuntament de Girona obre el termini de presentació de propostes per actuar al cicle “A Prop” 2023

Les sol·licituds es podran presentar del 3 d’octubre al 13 de novembre.

Vols estar al dia de l'activitat professional?

Si vols rebre informació i estar al dia de l'actualitat professional de Girona i el seu entorn, registra't i subscriu-te al nostre butlletí.

Una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de 
Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i el nostre servei. Política de galetes