Rodar a Girona
Rodar a Catalunya
Girona Film Office
L'objectiu de la Girona Film Office és centralitzar les consultes i peticions de rodatges o sessions fotogràfiques que es fan a la ciutat de Girona i facilitar-ne els tràmits i gestions, sobretot pel que fa a temes logístics i d’ocupació de via pública o espais municipals.
Notícies / avisos
26/04/2023
HBO Max estrena la sèrie Mrs. Davis rodada a Girona
En la primera escena del primer capítol de la sèrie produïda per Warner Bros es poden veure les escenes rodades a la plaça dels Apòstols de Girona
28/12/2022
La Fundació la Caixa ha rodat a Girona: Carol of the Bells
Carol of the Bells és un projecte coral participatiu on la Catedral s’il·lumina i la ciutat es transforma així en un conte de Nadal.
14/09/2022
El rodatge de la sèrie “Mrs. Davis” comportarà diverses afectacions al Barri Vell la setmana vinent
Es tallarà de forma intermitent la circulació de vehicles i vianants des del dimecres 16 fins al dissabte 19, entre 8 i 20 h, a l’entorn de la Catedral i la plaça de Sant Domènec.
14/09/2022
Girona és l'escenari del nou anunci del videojoc de Pokémon
El nou anunci del videojoc de la marca Nintendo "Pokémon Escarlata i Púrpura" s'ha gravat al Barri Vell de Girona

Una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de 
Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i el nostre servei. Política de galetes