Recursos
En aquest directori hi trobareu informació sobre recursos de suport a la creació i producció audiovisual com: ajudes, convocatòries de subvencions, residències, programes, concursos, etc. tant públiques com privades.
Filtre
Àmbits d'acció
 • Creació
 • Recerca i investigació
 • Difusió, comunicació
 • Distribució
 • Divulgació cultural
 • Exhibició, distribució i venda
 • Foment
 • Formació
 • Producció
 • Serveis i gestió
Tipus
 • Ajudes
 • Subvencions
 • Beques
 • Cercadors de convocatòries
Format
 • En línia
 • Presencial
ARTS ESCÈNIQUES / ARTS VISUALS / AUDIOVISUAL / DISSENY I ARQUITECTURA / LECTURA, CIÈNCIA I HUMANITATS / MULTIMEDIA / MÚSICA / TRANSVERSAL
Segona Residència - Tercera edició
El Bòlit. Centre d’Art Contemporani de Girona, l’Associació cultural La Volta i Les Bernardes. Espai de Cultura Contemporània convoquen un procés de selecció de tres projectes artístics per a desenvolupar dinàmiques creatives a l'espai públic adreçades a mainada en el marc del projecte Segona Residència. Art a les places els vespres de juliol als barris de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla, Sant Narcís i el municipi de Salt.
Ho organitza: Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona

ARTS ESCÈNIQUES / AUDIOVISUAL / MULTIMEDIA / MÚSICA / TRANSVERSAL
Convocatòria per participar al cicle A prop 2024
Tens una proposta artística i ets de comarques gironines? Volem conèixer projectes de creadors i creadores gironines en l’àmbit de la música, arts escèniques, arts visuals, pluridisciplinàries i multimèdia. El cicle A prop és una programació cultural de petit format que porta als barris de la ciutat de Girona propostes artístiques de creadores i creadors emergents de les comarques gironines. Els centres cívics, biblioteques municipals i espais joves, es converteixen en l’aparador de les propostes més fresques i de proximitat. El cicle té la voluntat d’oferir un aparador als creadors emergents, proposant una programació en diversos espais de proximitat de la ciutat de Girona, per tal d’apropar la cultura als diversos barris de la ciutat i donar així un impuls a la visibilitat de projectes d’artistes amb poc recorregut professional. Les propostes rebudes seran avaluades per una comissió de tècnics municipals que en farà una selecció tenint en compte criteris artístics, adequació tècnica als equipaments i característiques dels espais on es mostraran.
Ho organitza: Oficina de Foment de les Arts
̣FORA DE TERMINI
25-09-2023 - 22-10-2023
̣FORA DE TERMINI
25-09-2023 - 22-10-2023

AUDIOVISUAL
Programa d’acompanyament a projectes audiovisuals i cinematogràfics d'El Modern 2023
El Programa d’acompanyament a projectes audiovisuals i cinematogràfics d'El Modern té per objectiu afavorir la consolidació de trajectòries professionals emergents que es troben en vies de professionalització a través del suport a la formació, la creació, la producció i l’exhibició de projectes audiovisuals i cinematogràfics. Aquesta línia d’ajut forma part del Programa d’impuls al sector audiovisual i digital d'El Modern, Centre Audiovisual i Digital.
Ho organitza: El Modern. Centre Audiovisual i Digital

MULTIMEDIA
Programa d'Incubació de videojocs d'El Modern. Centre Audiovisual i Digital 2023
El Programa d’incubació de videojocs de El Modern té per objectiu fomentar la creació d’empreses innovadores, digitals i tecnològiques en el marc de les indústries culturals, a través del suport a la formació, la creació, la producció i la publicació de videojocs. Aquesta línia d’ajut forma part del Programa d’impuls al sector audiovisual i digital de El Modern, aprovat per Decret d’Alcaldia de 26 de setembre de 2022.
Ho organitza: El Modern. Centre Audiovisual i Digital

ARTS ESCÈNIQUES / ARTS VISUALS / AUDIOVISUAL / CULTURA POPULAR / DISSENY I ARQUITECTURA / LECTURA, CIÈNCIA I HUMANITATS / LITERATURA / MULTIMEDIA / MÚSICA / PATRIMONI / TRANSVERSAL
Subvenció Amplia Cultura 2023
Les subvencions Amplia Cultura tenen com a objectiu recolzar les iniciatives culturals d’associacions inscrites al Registre Municipal d’Entitats de l’Ajuntament de Girona o empreses culturals, per fomentar l’exhibició artística a la ciutat de Girona, dinamitzar els diferents barris de la ciutat, potenciar la relació amb els diversos públics culturals i impulsar projectes socials que utilitzen l’art i la cultura com a eina de transformació social.
Ho organitza: Oficina de Foment de les Arts
̣FORA DE TERMINI
02-03-2023 - 22-03-2023
̣FORA DE TERMINI
02-03-2023 - 22-03-2023

ARTS ESCÈNIQUES / ARTS VISUALS / AUDIOVISUAL / CULTURA POPULAR / DISSENY I ARQUITECTURA / LECTURA, CIÈNCIA I HUMANITATS / LITERATURA / MULTIMEDIA / MÚSICA / PATRIMONI / TRANSVERSAL
Ajuts Girona Crea a la creació i producció artística 2023 (ex Kreas)
Els ajuts Girona Crea consisteixen en beques i subvencions destinades al sector cultural de tots els àmbits artístics. L’objectiu d’aquesta línia municipal d’ajuts és el de fomentar i a donar suport a la creació artística i cultural a través de l’aportació de recursos per garantir el desenvolupament de projectes de qualitat i també millorar les condicions de treball del sector artístic.
Ho organitza: Oficina de Foment de les Arts
̣FORA DE TERMINI
02-03-2023 - 22-03-2023
̣FORA DE TERMINI
02-03-2023 - 22-03-2023

ARTS ESCÈNIQUES / ARTS VISUALS / MULTIMEDIA / MÚSICA
Oberta la convocatòria de presentació de propostes per actuar al cicle “A Prop” 2023
L’Ajuntament de Girona, a través de l’Oficina de Foment de les Arts, ha obert la convocatòria per presentar propostes artístiques per actuar al cicle “A Prop” 2023. Les sol·licituds es podran presentar fins al 13 de novembre del 2022. La iniciativa s’adreça a creadors i creadores emergents de les comarques gironines que tinguin un projecte en l’àmbit de la música, les arts escèniques, o les arts visuals, pluridisciplinars o multimèdia. El cicle “A prop” ofereix una una programació cultural de petit format que porta als barris de la ciutat de Girona. La quarta edició del cicle tindrà lloc entre el 10 d’abril i el 2 de juliol del 2023.
Ho organitza: Oficina de Foment de les Arts
̣FORA DE TERMINI
03-10-2022 - 13-11-2022
̣FORA DE TERMINI
03-10-2022 - 13-11-2022

Una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de 
Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i el nostre servei. Política de galetes