Oficina de Foment de les Arts
L'Oficina de Foment de les Arts (OFA) és una oficina de gestió i coordinació especialitzada que facilita assessorament i suport al sector de les indústries culturals i creatives amb la finalitat d’impulsar el sector creatiu de Girona i el seu entorn i fomentar la participació cultural en els diferents àmbits artístics.
Projectes
Cicle A prop
És una programació cultural de petit format que porta als barris propostes artístiques de creadores i creadors emergents de les comarques gironines. 
Antenes
És un projecte per a persones entre 16 i 25 anys interessades en la cultura que ofereix l'oportunitat de viure  des de dins la programació artística.
Reactivem-nos
És un projecte de reactivació econòmica i comercial del barri de Santa Eugènia a través de l'art.

Serveis

L'Oficina de Foment de les Arts ofereix un servei d’atenció i suport professional a creadors/ores, gestors/ores i empreses del sector de les indústries culturals i creatives de Girona i el seu entorn.

Assessorament personalitzat

Envia'ns els teus dubtes i els resoldrem tan aviat com puguem. En funció de la demanda, t'oferirem un assessorament personalitzat. Explica'ns els teus projectes!

Activitats professionals

L'Oficina de Foment de les Arts organitza periòdicament activitats d'interès per al sector cultural: presentacions institucionals de línies de subvencions, presentacions d'estudis, jornades de formació, anàlisi i debat...

Ajudes

Des de l'Oficina es gestionen les beques Kreas, Amplia i Festivals, que van destinades a fomentar la formació, la creació, la producció i exhibició artística. També ofereix un recull de recursos per a la creació del territori.

Butlletí

Si vols rebre informació i estar al dia de l'actualitat professional de Girona i el seu entorn, registra't a la plataforma i subscriu-te al nostre butlletí dintre de la teva zona personal.
Informacions d’interès
Serveis d'atenció especialitzada

A la ciutat de Girona es poden trobar diversos serveis que ofereixen informació, assessorament i orientació a projectes culturals i creatius en tots els seus estadis de desenvolupament. A continuació us presentem els principals.

Des de l'Àrea de Cultura:

Des d'altres àrees de l'Ajuntament:

Des d'altres entitats:

Finançament públic

Una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de 
Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i el nostre servei. Política de galetes