ARTS VISUALS
XXI Premi Joves Fotògraf(e)s de Catalunya
Convocatòria oberta de l'1 de març al 7 d'abril
INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona convoca la XXI edició del Premi Joves Fotògraf(e)s de Catalunya, el qual té com a objectiu promoure i difondre els treballs fotogràfics dels joves fotògrafs i fotògrafes. La convocatòria del Premi compleix amb un dels objectius d’INSPAI, que aposta per la creació fotogràfica, conjuntament amb l’interès per acostar la població a la fotografia, perquè pugui gaudir de les tendències de la producció fotogràfica actual, i, per oferir als ajuntaments una proposta cultural mitjançant exposicions itinerants. La Diputació escollirà un projecte fotogràfic d’entre tots els que s’hi presentin, que es dotarà dels recursos necessaris perquè sigui exposat i itineri. Cal presentar un projecte fotogràfic de 30 imatges.
Informació del recurs
Organitzador
INSPAI, Centre de la Imatge
Tipus
Cercadors de convocatòries
Format
En línia
Destinataris
Joves fotògrafs i fotògrafes
Dotació
1.250€
Àmbit artístic
ARTS VISUALS
Data inici
01-03-2023
Subàmbit artístic
FOTOGRAFIA
Data fi
07-04-2023
Termini
07-04-2023
Inscripcions
https://www.inspai.cat/Inspai/ca/premi-joves-fotografs
Contacte
info@inspai.cat

Una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de 
Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i el nostre servei. Política de galetes